Valencia CF21 marzo 2024

José Luis Gayà i Hugo Duro, nominats a la millor jugada del mes de març en LALIGA EA Sports 23-24

Els jugadors del Valencia CF, José Luis Gayà i Hugo Duro, han estat nominats a la millor jugada del mes de març en LALIGA EA Sports 23-24.

La gran jugada entre el de Pedreguer i el de Getafe, que va donar el gol de la victòria per al Valencia CF davant el conjunt ‘azulón’ al Camp de Mestalla, ha sigut una de les accions més destacades d'este mes de març en LALIGA EA Sports. En el minut 40 de la primera part del partit, Gayà va agafar altura en el seu carril esquerre i va posar una passada mesurada a l'esquena de la defensa rival perquè Hugo Duro, després de fer un gran desmarcatge en ruptura, definira a la perfecció picant la pilota davant David Soria i posara el 1-0 en el marcador.

Una acció que va tornar a mostrar el gran rendiment de tots dos jugadors en la present temporada. Gayà ja acumula la gran cifra de 351 partits amb el Valencia CF, el dihuité jugador amb més partits en la història del Club, i és el jugador més jove, del ‘top 30’ de les 5 grans lligues, amb major permanència ininterrumpida en la primera plantilla del seu club. Per la seua part, Hugo Duro ha aconseguit els 100 partits oficials amb l’entitat valencianista i ha entrat en el ‘top 3’ de golejadors del Valencia CF en LALIGA dels últims 10 anys.

Quant a la votació per la ‘Millor Jugada del mes de març’, Gayà i Hugo Duro competixen al costat de Mikel Merino i Mikel Oyarzabal (Reial Societat) i Aleix García i Savinho (Girona FC). El període de votació conclou diumenge que ve, 24 de març, a les 23.59 hores.